HD_MRK HD_MRK
 
SNGL • PST TP advies
BRDCRMBS SNGL

Vervaardigen BLVC-plannen, Amsterdam

In de gemeente Amsterdam wordt al jaren gewerkt aan “minder hinder” voor de omgeving bij het uitvoeren van werkzaamheden in de openbare ruimte. Een van de instrumenten die daarvoor wordt ingezet is het verplicht kijken naar de zogenaamde BLVC-aspecten van zo’n werk. Daarbij wordt gekeken naar de Bereikbaarheid, Leefbaarheid en Veiligheid van de omgeving, en naar de Communicatie daarover. Deze worden onderzocht en de resultaten worden gepresenteerd in een BLVC-plan.

Vraag aan Pro Infra: opstellen en afstemmen breed gedragen BLVC-plannen

Pro Infra is door verschillende partijen die actief zijn op Zuidas gevraagd om de organisatie te ondersteunen door BLVC-plannen op te stellen voor hun projecten. Daarnaast moet de afstemming worden verzorgd met de verschillende diensten en bedrijven in Amsterdam. Voor verschillende projecten is ook nog een uitvoeringsfasering opgesteld.

Aanpak Pro Infra

Pro Infra heeft Hendrik-Jaap in ’t Veld ingezet voor dit project. Hendrik-Jaap heeft bij het Ingenieursbureau Amsterdam (IBA) als afstudeeropdracht zijn eerste BLVC-plan opgesteld. Sindsdien heeft hij vele BLVC-plannen geschreven en daarin een ruime ervaring opgedaan. Hij is bekend met de omgeving, de instanties, belanghebbenden en de te volgen procedures. Daarnaast is hij ervaren in het inlichten van de juiste instanties op de juiste manier om zodoende tot een breed gedragen uitvoeringsplan te komen.

Voor een gedegen plan is het noodzakelijk om niet alleen naar de werkzaamheden te kijken, maar ook naar de gevolgen voor de omgeving. Alleen wanneer voor beide aspecten voldoende aandacht is ontstaat een plan waarin niet alleen de hinder wordt geminimaliseerd, waarin het werk ook nog maakbaar blijft.

DSPL_MDWRKR
Projectleider
Hendrik-Jaap in ’t Veld
Projectleider / BLVC-schrijver
+31 (6) 15315783
hintveld@proinfra.nl
RVW
 
Regentesse Zuid
Regentesse Zuid kavel B, C + D
Herinrichting
 
Abtswoudseweg en Zuideinde in Delft
Herinrichting fietsstraat
 
Amstelstation, Amsterdam
Contractfase maaiveld
 
Herinrichting Rijksstraatweg, Wassenaar
Herinrichting
 
Capelse Blok, Capelle a/d IJssel
BRM en WRM
 
Directievoering en toezicht diverse projecten
Project begeleiding
 
Meesterlaan/Eksterlaan, Leerdam
Ontwerpen en bestek
 
Nieuw Koningsduin, Bakkum
Project engineering
 
 
 
 

Pro Infra B.V.
Lange Kleiweg 62m
2288 GK Rijswijk

+31 (70) 3306634
info@proinfra.nl

KvK Haaglanden 60089598
BTW NL8537.61.097.B01
IBAN NL78 ABNA 0407 2568 57

Pro Infra is ISO 9001 gecertificeerd Pro Infra is VCA gecertificeerd
 
 
 
Ontwerp en bouw website 8days 
© Pro Infra 2015