Vacature Officemanager

Je wordt enthousiast van het uitvoeren van organisatorische werkzaamheden, administratieve en ondersteunende taken. Je kunt communicatief goed uit de voeten en beheerst de Nederlandse taal als de beste. De functie bij Pro Infra is een zelfstandige functie waar je nauw samenwerkt met en ondersteuning verleent aan het team.

Functie

Binnen ons team ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van het projectteam met betrekking tot de projectadministratie. Je verzorgt de inkoop van kantine- en kantoorartikelen en zorgt ervoor dat we nooit misgrijpen. Naast dat we jou alles kunnen vragen over de projectadministratie, hebben Word en Excel ook geen geheimen voor jou. In ons boekhoudsysteem boek je alle in- en uitgaande facturen in en bewaak je de betalingen. Tijdens ons teamoverleg notuleer je op jouw eigen laptop van de zaak. Omdat jij een kei bent in de Nederlandse taal vragen collega’s je af en toe een stuk tekst te controleren op spelling en grammatica. In ons nieuwe pand in Nootdorp ben jij het aanspreekpunt voor ons bezoek!

Profiel

Het is voor jou een uitdaging om alles op rolletjes te laten lopen. Je bent punctueel en houdt het overzicht terwijl sommige projecten behoorlijk complex zijn. Jij bent een echte teamspeler, je bent eerlijk en betrouwbaar.

Niveau
Je hebt een opleiding afgerond in de richting van (directie)secretaresse of officemanagement.

Kennis en ervaring
Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bezit over een flinke dosis pro activiteit. Het zou fantastisch zijn als je ervaring hebt met factureren en het bewaken van crediteuren- en debiteurenadministratie.

Aanbod

Wij bieden je een baan aan voor 16 tot 24 uur op ons nieuwe kantoor in Nootdorp. Wij hechten waarde aan een ontspannen werksfeer. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat je in ons team past. Wij bieden je een goed salaris en vullen deze maandelijkse beloning aan met leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onze pensioenregeling en flexibele werktijden. We investeren in jouw welzijn door fruit op het werk aan te bieden en een gezonde leefstijl te stimuleren. Je komt terecht in een jong team waar een grote saamhorigheid heerst en deze wordt versterkt door gezamenlijke activiteiten, zoals samen lunchen, het ondernemen van activiteiten en natuurlijk onze vrijdagmiddagborrels!

Organisatie

Pro Infra is een civieltechnisch advies- en ingenieursbureau met de positieve focus op het leefbaarder, veiliger en duurzamer maken van de openbare ruimte, het verbeteren van de stedelijke en regionale infrastructuur en het bouw- en woonrijp maken van ontwikkelgebieden. Al meer dan 10 jaar zijn we gedreven aan het werk om de kwaliteit van onze openbare ruimte te verbeteren. We werken in opdracht van gemeenten, provincies, aannemers en projectontwikkelaars.

– Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld –

Details over de functie:

Nootdorp

Officemanager

16 – 24 uur per week

Vragen? Neem contact op:

Marloes Opperman

Manager Personeel & Organisatie

070 3226634

06 29562501

m.opperman@proinfra.nl

Kwaliteit. Daar zijn we bij Pro Infra heel expliciet in.

Share This