Vacature Senior Projectleider Infrastructuur

Heb jij het lef en de gedrevenheid om projecten verder te brengen en je team te laten groeien? Heb je ervaring als projectleider en zoek je een nieuwe uitdaging? Bekijk dan hieronder de vacature!

Functie

Onze wereld is constant in verandering en in Nederland staan we voor grote opgaves zoals: klimaatverandering, stikstofproblematiek, woningnood, energietransitie zijn onderwerpen die nu dagelijks voorbij komen. Wij als Pro Infra denken bij het uitwerken van stedelijke infrastructuur met onze opdrachtgevers hierin mee. Dit geeft een extra dimensie alsook een andere invalshoek bij het ontwerpen en de werkvoorbereiding van stedelijke infrastructuur.

Door het sterk gestegen aantal projecten en onze groei ambities zijn we nu op zoek naar een Senior Projectleider Infrastructuur die uitdagingen niet uit de weg gaat en het leuk vindt om samen met een team van gedreven professionals goed resultaat te boeken.

Profiel

Wij zoeken iemand die goed kan communiceren, met creatieve invalshoeken komt en proactief is. Het zou fantastisch zijn als je in het bezit bent van:

  •  Minimaal een HBO denk- en werkniveau
  •  Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider in de GWW-sector
  •  Kennis en ervaring van gemeentelijke procedures
  •  Kennis van bouwteams en UAV-GC-contracten
  •  Ruime ervaring met contracten (RAW en UAV) en aanbestedingen (ARW)

Bekijk hier de volledige vacature.

Aanbod

Wij bieden je een baan aan op ons kantoor in Nootdorp. Wij hechten waarde aan een ontspannen werksfeer. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat je in ons team past. Wij bieden je een goed salaris en vullen deze maandelijkse beloning aan met leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onze pensioenregeling en flexibele werktijden. We investeren in jouw welzijn door fruit op het werk aan te bieden en een gezonde leefstijl te stimuleren. Je komt terecht in een jong team waar een grote saamhorigheid heerst en deze wordt versterkt door gezamenlijke activiteiten, zoals samen lunchen, het ondernemen van activiteiten en natuurlijk onze vrijdagmiddagborrels!

Organisatie

Pro Infra is een civieltechnisch advies- en ingenieursbureau met de positieve focus op het leefbaarder, veiliger en duurzamer maken van de openbare ruimte, het verbeteren van de stedelijke en regionale infrastructuur en het bouw- en woonrijp maken van ontwikkelgebieden. Al meer dan 15 jaar zijn we gedreven aan het werk om de kwaliteit van onze openbare ruimte te verbeteren. We werken in opdracht van gemeenten, provincies, aannemers en projectontwikkelaars.

 

Details over de functie:

Nootdorp

Projectleider Infrastructuur

Senior functie

Vragen? Neem contact op:

Celine Hierck-Nauman

Manager Office, Personeel & Organisatie

070 3306634

06 21840861

cnauman@proinfra.nl

Kwaliteit. Daar zijn we bij Pro Infra heel expliciet in.

Share This