Vacature werkvoorbereider

Ben jij gedreven en oplossingsgericht en vind je elk probleem een uitdaging? Heb jij passie voor de Civiele Techniek en het verbeteren van stedelijke en regionale infrastructuur? Werk je graag samen in een team en haal je voldoening uit het opleveren van producten met hoogwaardige kwaliteit? Dan ben jij de (beginnend) werkvoorbereider die wij zoeken!

Organisatie

Pro Infra is een civieltechnisch advies- en ingenieursbureau met de positieve focus op het leefbaarder, veiliger en duurzamer maken van de openbare ruimte, het verbeteren van de stedelijke en regionale infrastructuur en het bouw- en woonrijp maken van ontwikkelgebieden. Al meer dan 10 jaar zijn we gedreven aan het werk om de kwaliteit van onze openbare ruimte te verbeteren. We werken in opdracht van gemeenten, provincies, aannemers en projectontwikkelaars.

 

Functie

Als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van RAW-bestekken, ramingen, begrotingen en werkomschrijvingen. Je vraagt offertes op voor conditionerende onderzoeken en beoordeelt deze. Daarnaast woon je vergaderingen bij met onze opdrachtgevers en je draagt zorg voor de technische ondersteuning van projecten. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de tekenaars, het opleveren van producten aan de projectleider, actueel houden van het verificatieproces in Levvr, uitvoeren van kwaliteitscontrole en het signaleren en rapporteren van afwijkingen.

Jij bent het aanspreekpunt op technisch vlak en assisteert, adviseert en ontzorgt de projectleiders.

 

Profiel

Ben jij communicatief vaardig, proactief en beschik jij over creatief vermogen? Dan is dit de functie die bij jou past! Wij zoeken iemand die betrouwbaar en eerlijk is en samenwerken hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast zou het fantastisch zijn als je in het bezit bent van:

  • Een civiel technische achtergrond
  • Ervaring in een gelijkwaardige functie
  • Kennis over de ontwikkelingen in het vakgebied
  • Kennis en ervaring met het opstellen van geïntegreerde contracten

 

Aanbod

Wij bieden je een baan bij ons op kantoor in Nootdorp. Wij vinden een ontspannen werksfeer belangrijk. Wij bieden je een goed salaris en vullen deze maandelijkse beloning aan met leuke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een jong team waar een grote saamhorigheid heerst en deze wordt versterkt door gezamenlijke activiteiten, zoals lunchen en het ondernemen van activiteiten en natuurlijk onze borrels!

Details over de functie:

Nootdorp

Werkvoorbereider

Startersfunctie

Celine Nauman

Vragen? Neem contact op:

Celine Hierck-Nauman

Manager Office, Personeel en Organisatie

070 3306634

06 2184 0861

cnauman@proinfra.nl

Kwaliteit. Daar zijn we bij Pro Infra heel expliciet in.

Share This