Wij bouwen samen aan het succes van jouw project!

Hoor jij straks bij ons team?

Shafa’at Ramdjanbeg
Directeur
Shafa’at Ramdjanbeg

Iedereen, van stagiair tot directeur, heeft een aandeel in de ontwikkeling van Pro Infra. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te coachen en het beste uit het team te halen. Samen vieren we de successen en leren we van onze fouten. Al ruim tien jaar lang groeien we elke dag, als team én als organisatie, en daar ben ik enorm trots op! 

Remco Verboekend
Teamleider en Senior projectleider
Remco Verboekend

Ik geniet van de positieve werksfeer en het enthousiaste team bij Pro Infra. We zijn gemotiveerd, leergierig en werken samen om projecten succesvol af te ronden, met altijd oog voor kwaliteit. Door mijn ervaring aan zowel de opdrachtgevers- als aannemerskant kan ik goed inspelen op beide partijen en deze kennis toepassen in mijn werk bij Pro Infra. 

Celine Nauman
Manager Personeel en organisatie
Celine Nauman

Behulpzaam en betrokken, zo omschrijf ik ons team bij Pro Infra. We zorgen voor elkaar, ieder op zijn of haar eigen manier, omdat we dat vanzelfsprekend vinden. Een club van ambitieuze, jonge mensen vol energie! Om in balans te blijven, genieten we van maandelijkse stoelmassages en gezellige vrijdagmiddagborrels.  

Kimberly Langeveld
Office manager
Kimberly Langeveld

Als Office Manager bij Pro Infra werk ik enthousiast aan het optimaliseren van administratieve processen. Een goed georganiseerde werkomgeving helpt iedereen optimaal te presteren. De samenwerking en betrokkenheid van mijn collega’s maken Pro Infra bijzonder en zorgen voor een positieve en fijne werksfeer. 

Bahaar Ramdjanbeg
Marketing medewerker
Bahaar Ramdjanbeg

Als werkstudent bij Pro Infra ben ik vooral druk bezig met de sociale media en onze mooie website. Bij Pro Infra heerst een prettige en ontspannen werksfeer. Daarnaast zijn er ook doorgroeimogelijkheden en kan ik bij iedereen terecht met mijn vragen. 

Tim van den Broek
Projectleider
Tim van den Broek

Creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken geven me energie, en bij Pro Infra krijg ik hiervoor alle ruimte. De vrijheid, het enthousiaste team en mijn bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf zorgen ervoor dat ik me hier thuis voel. Als projectleider ben ik de brug tussen inhoud, techniek en proces, en werk ik graag aan een goede samenwerking met het team en onze opdrachtgevers. 

Berend Lemkes
Projectleider
Berend Lemkes

Binnen het team heerst een echt wij-gevoel, waardoor ik trots ben op elk project dat succesvol wordt afgerond. Een eerlijke samenwerking met de opdrachtgever vind ik heel belangrijk en dat streven we na bij Pro Infra. Het vinden van de beste aanpak voor het project staat altijd centraal.

Marije Efdée
Projectleider / BLVC-specialist
Marije Efdée

Bij Pro Infra heerst een fijne werksfeer en mijn werk is uitdagend en afwisselend, waardoor ik elke dag met plezier naar werk ga. Er is veel kennis binnen het bedrijf, waardoor ik elke dag iets nieuws leer en mezelf verder kan ontwikkelen. Ik geniet ervan om, samen met het team, de complexiteit van projecten aan te pakken en te zorgen voor een goede uitvoering.

Roland Termeer
Werkvoorbereider
Roland Termeer

Mijn werk is divers, leuk en uitdagend. Het geeft mij een goed gevoel dat wij een hoge kwaliteit en een plezierige samenwerking met de opdrachtgever nastreven.

Rutger de Gans
Werkvoorbereider
Rutger de Gans

Het team van Pro Infra is open en toegankelijk, waardoor je makkelijk op iemand afstapt. Dit houdt de lijnen kort en bevordert de samenwerking. Pro Infra staat voor kwaliteit, en daar ben ik trots op. De werkomgeving is niet alleen uitdagend, maar biedt ook de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en zo projecten naar een hoger niveau te tillen. 

Sem Stange
Werkvoorbereider
Sem Stange

Bij Pro Infra heerst een fijne sfeer, waardoor je je snel onderdeel van het team voelt. Tijdens mijn afstudeerstage deed ik onderzoek naar de toepassing van het kwaliteitsborging- en eisenmanagementsysteem Levvr. Dit passen we nu toe in alle projecten. Ik vind het geweldig dat Pro Infra zo gericht is op ontwikkelingen in de branche. 

Daniël Haasnoot
Ontwerper
Daniël Haasnoot

Bij Pro Infra zetten we ons in voor een leefbare, veilige en duurzame openbare ruimte. Dit geldt voor al onze projecten, wat mijn werk afwisselend en uitdagend maakt. De informele sfeer en korte lijnen zorgen voor een fijne werkomgeving, waarin ik samen met mijn projectteam mooie ontwerpen lever voor onze opdrachtgevers.

Aiden Cheers
Ontwerper
Aiden Cheers

Ik ben een enthousiaste ontwerper bij Pro Infra en trots om deel uit te maken van een positief en dynamisch team. Als leergierige professional streef ik ernaar mezelf continu te verbeteren. Met mijn focus op duurzaamheid en toekomstgerichtheid, draag ik actief bij aan projecten die deze principes in de infrastructuurbranche weerspiegelen.

Noer Ramdjanbeg
Ontwerper
Noer Ramdjanbeg

Als parttime tekenaar en werkstudent bij Pro Infra werk ik hard aan mijn AUTOCAD-vaardigheden, iets wat ik echt leuk vind! In het projectteam leer ik omgaan met de verantwoordelijkheden van een project, wat ik erg belangrijk vind. Van mijn collega's leer ik veel, en de ongedwongen sfeer voelt alsof we één grote familie zijn.

Yaser Nahhas
Ontwerper
Yaser Nahhas

Bij Pro Infra heerst een fijne sfeer, waardoor je met plezier en kwaliteit werkt. Kwaliteit, duurzaamheid en leefbaarheid staan centraal. Als civiel ontwerper zie ik hier veel groeimogelijkheden. Het is geweldig om op een plek te werken waar je aan diverse projecten kunt bijdragen en je vaardigheden kunt uitbreiden. 

Dirk van der Want
Ontwerper
Dirk van der Want

Met mijn academische achtergrond ontwikkel ik innovatieve oplossingen voor technische uitdagingen. Mijn passie voor civiele techniek zie je terug in mijn dagelijkse werkzaamheden, waarbij ik mijn Autocad-vaardigheden verder aanscherp. Ik richt mij op het creëren van nauwkeurige en efficiënte ontwerpen en blijf toegewijd aan leren om mijn expertise te vergroten.

Robin Geers
Purnama Adi Rosnandi
Ontwerper
Purnama Adi Rosnandi

Bij Pro Infra werk ik met een team van specialisten op verschillende locaties. Door de variatie in opdrachtgevers leer ik voortdurend nieuwe processen en technieken. Het werken aan diverse projecten geeft me meer ervaring dan bij één opdrachtgever. Leren is belangrijk voor mij, en Pro Infra stimuleert me om mezelf te blijven ontwikkelen.

Corné Pons
Ontwerper
Corné Pons

Als werkstudent binnen Pro Infra is er ruimte voor persoonlijke groei. Van mijn collega’s leer ik veel over het vakgebied. Ik help mee om tekeningen te maken in AutoCAD. Er is een fijne werksfeer en we doen vaak gezamenlijke activiteiten. Alles wat ik bij Pro Infra leer kan ik ook weer toepassen in mijn opleiding Middenkaderfunctionaris Infra aan het Techniek College Rotterdam.

Werken met ambitie

Van uitdagingen in de stedelijke infrastructuur tot het efficiënt beheersen van projecten, wij zetten ons met veel plezier en energie in om ieder project tot een succes te maken. We onderzoeken de mogelijkheden, realiseren haalbare ontwerpen met duurzame en innovatieve oplossingen en adviseren in het creëren van een gedragen project. Zo werken we samen aan een leefbare, veilige en natuurinclusieve openbare ruimte. 

 

Pro Infra kenmerkt zich door een transparante en integrale manier van werken. Met ons kwaliteitsmanagementsysteem borgen we eisen en afspraken, we hanteren structureel het zes-ogen-principe op ieder project en we zijn, dankzij onze uiteenlopende expertises, in staat om snel te schakelen wanneer dit nodig is. Niet voor niets zijn wij de samenwerkingspartner waar opdrachtgevers steeds opnieuw op vertrouwen. 

Leer ons nog beter kennen