Over ons

Pro Infra is een civieltechnisch advies- en ingenieursbureau met de positieve focus op het leefbaarder, veiliger en duurzamer maken van de openbare ruimte, het verbeteren van de stedelijke en regionale infrastructuur en het bouw- en woonrijp maken van ontwikkelgebieden.

Kwaliteit.

Daar zijn we heel expliciet in.

Al meer dan 10 jaar zijn we gedreven aan het werk om de kwaliteit van onze openbare ruimte te verbeteren. We werken in opdracht van gemeenten, provincies, aannemers en projectontwikkelaars.

We zijn vakmensen die de kwaliteit van elk onderdeel in een project willen garanderen. Daarom kiezen we voor een expliciete manier van werken: transparant en herleidbaar met behulp van een op maat gemaakte Levvr-omgeving. We vertellen eerlijk wat we kunnen én we doen wat we zeggen. Zo werken we efficiënter en weten onze klanten op elk moment waar ze aan toe zijn.

Ontwikkeling.
Daar zijn wij altijd naar opzoek.

Nieuwe uitdagingen gaan we niet uit de weg. We ontwikkelen mee met de vragen in de markt en bewaken continu de kwaliteit van onze dienstverlening. We adviseren onze klanten hoe ze inventieve oplossingen kunnen vinden voor de openbare ruimte in deze tijd van veranderingen op het gebied van smart cities en e-mobility, de energietransitie en de roep om verduurzaming in de hele keten. Door vanaf het begin van een project alle facetten in beeld te brengen, beperken we de kosten en de risico’s en verhogen we de kwaliteit.

Ons team is vakdeskundig en enthousiast.

We zijn oplossingsgericht, eerlijk en vakdeskundig