Vacature ontwerper/ tekenaar

Heb jij passie voor de Civiele Techniek en vind je het leuk om in een dynamisch en compact team te werken? Ben je geïnteresseerd in projecten gerelateerd aan de openbare ruimte en infrastructuur en heb je ervaring met AutoCAD? Dan ben jij de (beginnend) tekenaar/ontwerper die wij zoeken!

Organisatie

Pro Infra is een civieltechnisch advies- en ingenieursbureau met de positieve focus op het leefbaarder, veiliger en duurzamer maken van de openbare ruimte, het verbeteren van de stedelijke en regionale infrastructuur en het bouw- en woonrijp maken van ontwikkelgebieden. Al meer dan 15 jaar zijn we gedreven aan het werk om de kwaliteit van onze openbare ruimte te verbeteren. We werken in opdracht van gemeenten, provincies, aannemers en projectontwikkelaars.

 

Functie

Als ontwerper/tekenaar ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van tekeningen en het uitwerken van het technisch ontwerp. Je vertaalt de wensen en eisen van de klant in een voorlopig ontwerp, definitief ontwerp of uitvoeringsontwerp. Daarnaast bepaal je digitaal hoeveelheden als input voor een bestek of raming. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw product en voor het opstellen en beheren van het verificatieproces.

 

Profiel

Werk jij zorgvuldig en beschik je over AutoCAD vaardigheden? Dan is dit de functie die bij jou past! Wij zoeken iemand die goed kan werken in teamverband en zijn/haar ontwerpvaardigheden wilt toepassen om de openbare ruimte te verbeteren.
Beschik jij over de volgende kwaliteiten?
– Afgeronde MBO of HBO opleiding Civiele Techniek
– Ervaring met AutoCad
– Affiniteit met stedelijke en regionale infrastructuur

 

Aanbod

Wij bieden je een baan bij ons op kantoor in Nootdorp. Wij vinden een ontspannen werksfeer belangrijk. Wij bieden je een goed salaris en vullen deze maandelijkse beloning aan met leuke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een jong team waar een grote saamhorigheid heerst en deze wordt versterkt door gezamenlijke activiteiten, zoals lunchen en het ondernemen van activiteiten en natuurlijk onze borrels!

Details over de functie:

Nootdorp

Ontwerper/ tekenaar

Startersfunctie

Celine Nauman

Vragen? Neem contact op:

Celine Nauman

Manager Office, Personeel en Organisatie

070 3306634

06 39667724

cnauman@proinfra.nl

Kwaliteit. Daar zijn we bij Pro Infra heel expliciet in.

Share This