Projectbeheersing

Kennis van projectbeheersing is de basis om de regie van een project te voeren en te houden. Wie de planning, scope en risico’s beheerst heeft controle over zijn project en wordt niet verrast. Pro Infra kiest daarom voor expliciet (samen)werken.

Expliciet werken met Levvr

Omdat ieder project zijn eigen uitdagingen kent, bieden we maatwerk op het vlak van projectbeheersing. Dat doen we door onder andere veel aandacht te besteden aan de voorbereiding van een project. We brengen alle aspecten van het project helder in kaart in een zelfgebouwde Levvr-omgeving. Als klant weet u altijd waar u aan toe bent en heeft u eenvoudig toegang tot alle gegevens, gemaakte afspraken en de voortgang van het project. Wij vinden dat alle stappen en facetten herleidbaar en transparant moeten zijn. We noemen dat expliciet werken.

Hoe zie expliciet werken er
in de praktijk uit?

Al in het offertetraject stellen we een planning op waarin we de relevante externe én interne mijlpalen opnemen. De planning wordt iedere week besproken waardoor het een efficiënt stuurmiddel is. Expliciet, herleidbaar en transparant werken geven we vorm door het gebruik van verificatierapporten. De eisen, randvoorwaarden en uitgangspunten van een project leggen we vast in Levvr.

We verifiëren of onze diensten voldoen aan de ontwerpeisen. Wanneer we niet kunnen voldoen aan een eis leggen we dit vast in een afwijking. De gevolgen van deze afwijking bespreken we samen. Dit proces maakt onderdeel uit van ons ISO 9001 gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem.  Tijdens het ontwerptraject houden we bewust rekening met uitvoerings- en gebruiksrisico’s. Deze risico’s bespreken we met onze opdrachtgever. We doen actief voorstellen om de risico’s te beperken en beheersen.

Uw eigen Levvr-omgeving op maat?

Het opzetten van een Levvr-omgeving waarin een projectteam expliciet kan werken vergt specifieke kennis. Een digitale omgeving moet geschikt zijn voor het uitvoeren van eisenbeheer, verificaties, afwijkingsmanagement en contractvorming & beheersing (UAV-GC).

We kunnen u ondersteunen door het realiseren van een Levvr-omgeving op maat.

We helpen bij het inrichten van een omgeving die naadloos aansluit bij de werkprocessen van de gebruikers. We zorgen dat verantwoordelijke medewerkers de juiste toegang krijgen tot het systeem en worden getraind om met het systeem te werken.

Na implementatie blijven we graag betrokken bij het beheer, om waar nodig nieuwe inzichten en verbeteringen door te kunnen voeren.

U kunt bij ons terecht voor:

9

Expliciet (samen)werken

9

Kwaliteitsborging

9

Risicomanagement & planning

9

Systems engineering

9

Verificatie & validatie

9

Levvr: inrichting en beheer

Projectbeheersing inhuren bij uw eigen project?

Onze medewerkers hebben ervaring om bij opdrachtgevers en opdrachtnemers in huis rollen te vervullen op het gebied van projectbeheersing. Via Pro Infra kunt u zowel beginnende als ervaren professionals tijdelijk inhuren:
$

Manager projectbeheersing

$

Risicomanager

$

Planner

$

Systems Engineer