Werken bij Pro Infra

Onze vakdeskundige ingenieurs hebben samen brede civieltechnische kennis van en ervaring met het leefbaarder, veiliger en duurzamer maken van de openbare ruimte, het verbeteren van de stedelijke en regionale infrastructuur en het bouw- en woonrijp maken van ontwikkelgebieden.

Onze vacatures

Vacature officemanager

Vacature officemanager

Word jij enthousiast van het uitvoeren van organisatorische, administratieve en ondersteunende taken? Kunnen collega’s bij jou langskomen met hun vragen over de projectadministratie of inkoop? Bekijk dan deze vacature voor officemanager.

Lees meer
Vacature werkvoorbereider

Vacature werkvoorbereider

Ben jij gedreven en oplossingsgericht en vind je elk probleem een uitdaging? Heb jij passie voor de Civiele Techniek en het verbeteren van stedelijke en regionale infrastructuur? Bekijk dan snel de vacature.

Lees meer

Typisch Pro Infra

Een ontspannen werksfeer op kantoor vinden we belangrijk. De saamhorigheid binnen ons team is groot en we gunnen elkaar successen, zodat we gezamenlijk verder groeien. Pro Infra investeert in mensen door middel van opleidingen en coaching-on-the-job. En we onderzoeken samen de meerwaarde van de nieuwste technieken.

We houden ook van gezelligheid: op vrijdag verzorgen we samen de lunch en regelmatig organiseren we na het werk leuke activiteiten of gaan we samen sporten, borrelen of een avondje uit.

Benieuwd naar je nieuwe collega’s?

Ook zin om bij ons te werken?

We verwelkomen je graag als onze nieuwe collega. Bel ons om een afspraak te maken.
Als we niet direct kunnen opnemen, dan bellen we je zo snel mogelijk terug!

Marloes Opperman

Manager Personeel & Organisatie