Werken bij Pro Infra

Onze vakdeskundige ingenieurs hebben samen brede civieltechnische kennis van en ervaring met het leefbaarder, veiliger en duurzamer maken van de openbare ruimte, het verbeteren van de stedelijke en regionale infrastructuur en het bouw- en woonrijp maken van ontwikkelgebieden.

Onze vacatures

Vacature Projectleider Infrastructuur

Vacature Projectleider Infrastructuur

Heb jij het lef en de gedrevenheid om projecten verder te brengen en je team te laten groeien? Heb je ervaring als projectleider en zoek je een nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel de vacature!

Lees meer
Vacature BLVC-medewerker

Vacature BLVC-medewerker

Als jij van een complexe puzzel houdt waarin alle projectaspecten, wensen en eisen van stakeholders worden afgestemd en verwerkt tot een realistisch BLVC-plan, dan daag ik je uit om te solliciteren!

Lees meer
Vacature werkvoorbereider civiele techniek

Vacature werkvoorbereider civiele techniek

Heb jij een het lef en de gedrevenheid om projecten verder te brengen en je team te laten groeien? Heb jij passie voor het verbeteren van stedelijke en regionale infrastructuur? Bekijk dan hieronder de vacature!

Lees meer

Typisch Pro Infra

Een ontspannen werksfeer op kantoor vinden we belangrijk. De saamhorigheid binnen ons team is groot en we gunnen elkaar successen, zodat we gezamenlijk verder groeien. Pro Infra investeert in mensen door middel van opleidingen en coaching-on-the-job. En we onderzoeken samen de meerwaarde van de nieuwste technieken.

We houden ook van gezelligheid: op vrijdag verzorgen we samen de lunch en regelmatig organiseren we na het werk leuke activiteiten of gaan we samen sporten, borrelen of een avondje uit.

Benieuwd naar je nieuwe collega’s?

Ook zin om bij ons te werken?

We verwelkomen je graag als onze nieuwe collega. Bel ons om een afspraak te maken.
Als we niet direct kunnen opnemen, dan bellen we je zo snel mogelijk terug!

 

Celine Hierck-Nauman
Officemanager

06 2184 0861