Vacature Werkvoorbereider Civiele Techniek

Heb je een passie voor het verbeteren van stedelijke en regionale infrastructuur? Breng jij projecten verder en help jij je team groeien? Bekijk dan hieronder de vacature!

Functie

Onze wereld is constant in verandering en in Nederland staan we voor grote opgaves. Een aantal voorbeelden hiervan is: klimaatverandering, stikstofproblematiek, woningnood en energietransitie. Wij als Pro Infra denken bij het uitwerken van stedelijke infrastructuur met onze opdrachtgevers hierin mee. Dit zorgt, naast een extra dimensie, ook voor een andere invalshoek bij het ontwerp en de werkvoorbereiding van stedelijke infrastructuur.

Door het sterk gestegen aantal projecten en onze groei ambities zijn we nu op zoek naar een Werkvoorbereider Civiele Techniek die uitdagingen niet uit de weg gaat en het leuk vindt om samen met een team van gedreven professionals goede resultaten te boeken.

Profiel

Je bent communicatief vaardig, proactief en je beschikt over een creatief denkvermogen. Je bent eerlijk, betrouwbaar en je kan goed samen werken. Daarnaast heb je de volgende bagage:

  • Minimaal een MBO/HBO diploma;
  • Ervaring met projecten in een sterk stedelijke omgeving;
  • Ruime kennis met contracten (RAW en UAV) een aanbestedingen (ARW);
  • Kennis van uitvoering in de Infra-sector;
  • Ruime kennis van CROW-richtlijnen;

Bekijk hier de volledige vacature.

Aanbod

Wij bieden je een baan bij ons op kantoor in Nootdorp. Wij vinden een ontspannen werksfeer belangrijk. Wij bieden je een goed salaris en vullen deze maandelijkse beloning aan met leuke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een jong team waar een grote saamhorigheid heerst en deze wordt versterkt door gezamenlijke activiteiten, zoals lunchen en het ondernemen van activiteiten en natuurlijk onze borrels!

Organisatie

Pro Infra is een civieltechnisch advies- en ingenieursbureau met de positieve focus op het leefbaarder, veiliger en duurzamer maken van de openbare ruimte, het verbeteren van de stedelijke en regionale infrastructuur en het bouw- en woonrijp maken van ontwikkelgebieden. Al meer dan 15 jaar zijn we gedreven aan het werk om de kwaliteit van onze openbare ruimte te verbeteren. We werken in opdracht van gemeenten, provincies, aannemers en projectontwikkelaars.

Details over de functie:

Nootdorp
Werkvoorbereider
Senior functie
Celine Nauman

Vragen? Neem contact op:

Celine Nauman

Manager Personeel & Organisatie

070 3226634

06 39667724

cnauman@proinfra.nl

Kwaliteit. Daar zijn we bij Pro Infra heel expliciet in.

Share This