Voorbereiding herinrichting Boekhorststraat

Alle wensen en eisen inpassen in een haalbaar technisch ontwerp met minimale overlast, midden in het centrum van Den Haag. Van aanbestedingsondersteuning tot projectmanagement en omgevingsmanagement, samen met de gemeente is de herinrichting zorgvuldig voorbereid.

Een leefbare en aantrekkelijke stedelijke inrichting maak je samen

De Boekhorststraat is een belangrijke doorgaande route, waar alle uitdagingen in de stedelijke infrastructuur samenkomen. Tijdens de eerste fase van dit project heeft de gemeente dan ook een intensief participatietraject opgezet waarin wensen en eisen zijn opgehaald bij omwonenden en ondernemers. Pro Infra verwerkte deze informatie in een haalbaar technisch ontwerp, bestektekeningen en een RAW-bestek.

Aanvullend heeft ons team de gemeente ondersteund in het opstellen van een EMVI-aanbestedingsstrategie (Economisch Meest Voordelige Inschrijving), het vaststellen van

Integraal vanaf de start

Dankzij onze ervaring vanuit verschillende projecten en gemeenten is ons team in staat strategisch mee te denken, rekening houdend met innovatieve toepassingen, diverse disciplines en eisen. We werken integraal en realiseren samen met onze opdrachtgevers en partners weldoordachte en uitvoerbare projecten. Niet voor niets is Pro Infra de partner waar opdrachtgevers op bouwen in de stedelijke infrastructuur.

Dit project in beeld

Wij nemen je mee in onze succesverhalen

Gemeente Katwijk

Inzet bouwteam voor herinrichting Moleneind  

Expertise
Stedelijke infrastructuur