Het team

Onze medewerkers

Hendrik-jaap

Iedereen, van stagiair tot directeur, heeft een aandeel in de ontwikkeling van Pro Infra. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te coachen en het beste uit het team te halen. Samen vieren we de successen en leren we van onze fouten. Al ruim tien jaar lang groeien we elke dag, als team én als organisatie, en daar ben ik enorm trots op!

Shafa’at Ramdjanbeg
Directeur

      06 42143714

Hendrik-jaap

Het doorgronden van complexe problemen maakt me blij. Het vooruit helpen van opdrachtgevers én collega’s is mijn tweede natuur. Bij Pro Infra is er veel aandacht voor het realiseren van een goede samenwerking en een prettige sfeer. Dat is zowel fijn als belangrijk om projectresultaten naar een hoger niveau te tillen.

Hendrik-Jaap in ’t Veld
Manager Bedrijfsvoering

      06 15315783

Roland

Mijn werk is divers, leuk en uitdagend. Het geeft mij een goed gevoel dat wij een hoge kwaliteit en een plezierige samenwerking met de opdrachtgever nastreven.

Roland Termeer
Werkvoorbereider

      06 15959566

Marjolein

Een ingenieursbureau met een jong en enthousiast team maakt voor mij Pro Infra aantrekkelijk. Er is veel ruimte om verschillende werkzaamheden uit te voeren, met elkaar samen te werken en van elkaar te leren. Pro Infra is een vlot en snel schakelend bedrijf, die klaar staat voor uw vragen.

Marjolein Bender
Ontwerper/tekenaar

      06 15230118

Waarden als kwaliteit, structuur en teamgeest zijn voor mij persoonlijk heel belangrijk. Binnen Pro Infra ondersteun ik mijn collega’s waar ik kan en zorg ik dat afspraken worden nagekomen. Ik draag met veel plezier bij aan de voortdurende verbetering van informatiestromen en processen, om onze ambitie om constante kwaliteit te leveren waar te kunnen maken.

Marloes Opperman
Officemanager

      06 29562501

Ik vind het fijn om te zien hoe Pro Infra zich blijft ontwikkelen. Hoe collega’s zich ontwikkelen, hoe gekwalificeerd personeel wordt aangetrokken, hoe de interne procedures naar een hoger plan worden getild en hoe we meebewegen met de ontwikkelingen in de markt. De werksfeer is open en ontspannen en we doen naast het werk ook leuke activiteiten met elkaar.

Willem den Hartog
Ontwerper/tekenaar

      06 38395989

Daniel

Het werken in een jong en ontspannen team maakt Pro Infra aantrekkelijk. Ik ben er trots op bij een advies- en ingenieursbureau te werken waar ik de kans heb om mij te ontwikkelen. Er is aandacht voor samenwerking en een prettige sfeer. Dit maakt het makkelijk om van elkaar te leren. Door mijn interesse in de weg- en waterbouw werk ik met plezier aan het vertalen van gegeven informatie, van de opdrachtgever, naar een ontwerp.

Daniel van Rijsbergen
Ontwerper/tekenaar

    070 3306634

Binnen het team heerst een echt wij-gevoel, waardoor ik trots ben op elk project dat succesvol wordt afgerond. Een eerlijke samenwerking met de opdrachtgever vind ik heel belangrijk en dat streven we na bij Pro Infra. Het vinden van de beste aanpak voor het project staat altijd centraal.

Berend Lemkes
Werkvoorbereider

      06 21344427

Marije

Bij Pro Infra heerst een fijne sfeer op de werkvloer en mijn werk is uitdagend en afwisselend. Daarom ga ik elke dag met plezier naar werk. Er is veel kennis binnen het bedrijf waardoor ik elke dag nieuwe dingen leer en mezelf steeds verder kan ontwikkelen. Ik vind het leuk om bij projecten te kijken naar de complexiteit en ervoor te zorgen (samen met het team) dat een project goed uitgevoerd kan worden.

Marije Efdée
BLVC Specialist

      070 3306634

Tim van den Broek

Complexe vraagstukken aanvliegen met creativiteit geeft mij energie, en voor deze creativiteit is binnen Pro Infra alle ruimte. Deze vrijheid, het enthousiaste team en het bijdragen aan de ontwikkeling van het bedrijf maken dat ik me hier thuis voel. Ik zet mij graag in voor een fijne samenwerking binnen dit team en met onze opdrachtgevers en ben als projectleider de brug tussen de inhoud, de techniek en het proces.

Tim van den Broek
Projectleider

     06 25259805

Keyena Arrias

Woorden als secuur, betrokken en flexibel omschrijven Pro Infra als geen ander. Het team is jong en dynamisch, en zelfs de kleinste bijdrage mag gezien en gewaardeerd worden. Ik ondersteun het team graag bij het optimaliseren van processen zodat we samen kunnen werken aan de stabiliteit van onze kwaliteit. Kwaliteit gaat immers boven kwantiteit.

Keyena Arrias
Officemanager

      070 3306634

Marije

Tijdens mijn studie was ik opzoek naar een bijbaan als werkstudent. Ik kwam terecht bij Pro Infra, waar ik mij graag wil ontwikkelen op het gebied van tekenen. Ik ben ervan overtuigd dat ik veel kan leren van mij nieuwe collega’s en het team kan versterken.

Asra Khan
Werkstudent

    070 3306634

Ook zin om bij ons te werken?