Het team

Onze medewerkers

Shafa'at Ramdjanbeg

Iedereen, van stagiair tot directeur, heeft een aandeel in de ontwikkeling van Pro Infra. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te coachen en het beste uit het team te halen. Samen vieren we de successen en leren we van onze fouten. Al ruim tien jaar lang groeien we elke dag, als team én als organisatie, en daar ben ik enorm trots op!

Shafa’at Ramdjanbeg
Directeur

      06 42143714

Tim van den Broek

Complexe vraagstukken aanvliegen met creativiteit geeft mij energie, en voor deze creativiteit is binnen Pro Infra alle ruimte. Deze vrijheid, het enthousiaste team en het bijdragen aan de ontwikkeling van het bedrijf maken dat ik me hier thuis voel. Ik zet mij graag in voor een fijne samenwerking binnen dit team en met onze opdrachtgevers en ben als projectleider de brug tussen de inhoud, de techniek en het proces.

Tim van den Broek
Projectleider

     06 25259805

Roland

Mijn werk is divers, leuk en uitdagend. Het geeft mij een goed gevoel dat wij een hoge kwaliteit en een plezierige samenwerking met de opdrachtgever nastreven.

Roland Termeer
Werkvoorbereider

      06 15959566

Binnen het team heerst een echt wij-gevoel, waardoor ik trots ben op elk project dat succesvol wordt afgerond. Een eerlijke samenwerking met de opdrachtgever vind ik heel belangrijk en dat streven we na bij Pro Infra. Het vinden van de beste aanpak voor het project staat altijd centraal.

Berend Lemkes
Projectleider

      06 21344427

Marije

Bij Pro Infra heerst een fijne sfeer op de werkvloer en mijn werk is uitdagend en afwisselend. Daarom ga ik elke dag met plezier naar werk. Er is veel kennis binnen het bedrijf waardoor ik elke dag nieuwe dingen leer en mezelf steeds verder kan ontwikkelen. Ik vind het leuk om bij projecten te kijken naar de complexiteit en ervoor te zorgen (samen met het team) dat een project goed uitgevoerd kan worden.

Marije Efdée
Werkvoorbereider/BLVC Schrijver

      06 18415571

Sem Stange

Binnen Pro Infra hangt een fijne sfeer, wat er voor zorgt dat je je snel onderdeel van het team voelt. Tijdens mijn afstudeerstage bij Pro Infra heb ik onderzoek gedaan naar de toepassing van het kwaliteitsborging- en eisenmanagementsysteem Levvr op projecten. In alle projecten passen we dit nu toe. Ik vind het erg leuk dat Pro Infra zo bezig is met de ontwikkelingen in de branche.

Sem Stange
Werkvoorbereider

      06 15315783

Danny van Jole

Bij Pro Infra krijg ik de ruimte om mee te werken aan projecten die ertoe doen. Ik vind het belangrijk dat het werk meerwaarde heeft voor mij en anderen. De energie die ik in projecten en samenwerken steek, moet ervoor zorgen dat onze leefomgeving beter wordt. Met mijn achtergrond en ambitie op het gebied van watermanagement verwacht ik bij projecten van toegevoegde waarde te zijn met betrekking tot mobiliteit, groen en water.

Danny van Jole
Ontwerper/tekenaar

     070 3306634

Celine Nauman

Celine Hierck-Nauman
Officemanager

    070 3306634

Daniel Haasnoot

Daniël Haasnoot
Ontwerper/tekenaar

      070 3306634

Corne Pons

Als stagiair binnen Pro Infra is er ruimte voor persoonlijke groei. Van mijn collega’s leer ik veel over het vakgebied. Ik help mee om tekeningen te maken in AutoCAD. Er is een fijne werksfeer en we doen vaak gezamenlijke activiteiten. Alles wat ik bij Pro Infra leer kan ik ook weer toepassen in mijn opleiding Middenkaderfunctionaris Infra aan het Techniek College Rotterdam.

Corné Pons
Ontwerper/tekenaar

      070 3306634

Ook zin om bij ons te werken?