Het team

Onze medewerkers

Shafa'at Ramdjanbeg

Iedereen, van stagiair tot directeur, heeft een aandeel in de ontwikkeling van Pro Infra. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te coachen en het beste uit het team te halen. Samen vieren we de successen en leren we van onze fouten. Al ruim tien jaar lang groeien we elke dag, als team én als organisatie, en daar ben ik enorm trots op!

Shafa’at Ramdjanbeg
Directeur

      06 42143714

Ik vind het geweldig om deel uit te maken van Pro Infra vanwege de positieve werksfeer en het enthousiasme van het team. We zijn allemaal gemotiveerd en leergierig en werken nauw samen om projecten succesvol af te ronden. We streven naar een open en fijne samenwerking met onze opdrachtgevers, waarbij de kwaliteit van onze producten altijd centraal staat. Door mijn ervaring aan zowel de opdrachtgevers- als de aannemerskant kan ik goed inspelen op de behoeften van beide partijen. Ik geniet ervan om deze ervaringen te delen en toe te passen in mijn werk bij Pro Infra.

Remco Verboekend
Teamleider en Senior projectleider

06 39801653

Celine Nauman

Behulpzaam en betrokken, zo zou ik de samenwerking van ons team bij Pro Infra willen omschrijven. We zorgen voor elkaar, ieder op zijn of haar eigen manier, puur omdat we dat normaal vinden. Een clubje ambitieuze en ondernemende jonge mensen waar de energie van afspat! En om te zorgen dat we in balans blijven, genieten we van maandelijkse stoelmassages en gezellige vrijdagmiddagborrels.

Celine Nauman
Manager Personeel en Organisatie

    06 39667724

roland termeer

Mijn werk is divers, leuk en uitdagend. Het geeft mij een goed gevoel dat wij een hoge kwaliteit en een plezierige samenwerking met de opdrachtgever nastreven.

Roland Termeer
Werkvoorbereider

      06 15959566

Binnen het team heerst een echt wij-gevoel, waardoor ik trots ben op elk project dat succesvol wordt afgerond. Een eerlijke samenwerking met de opdrachtgever vind ik heel belangrijk en dat streven we na bij Pro Infra. Het vinden van de beste aanpak voor het project staat altijd centraal.

Berend Lemkes
Projectleider

      06 21344427

Marije

Bij Pro Infra heerst een fijne sfeer op de werkvloer en mijn werk is uitdagend en afwisselend. Daarom ga ik elke dag met plezier naar werk. Er is veel kennis binnen het bedrijf waardoor ik elke dag nieuwe dingen leer en mezelf steeds verder kan ontwikkelen. Ik vind het leuk om bij projecten te kijken naar de complexiteit en ervoor te zorgen (samen met het team) dat een project goed uitgevoerd kan worden.

Marije Efdée
Werkvoorbereider/BLVC Schrijver

      06 18415571

Sem Stange

Binnen Pro Infra hangt een fijne sfeer, wat er voor zorgt dat je je snel onderdeel van het team voelt. Tijdens mijn afstudeerstage bij Pro Infra heb ik onderzoek gedaan naar de toepassing van het kwaliteitsborging- en eisenmanagementsysteem Levvr op projecten. In alle projecten passen we dit nu toe. Ik vind het erg leuk dat Pro Infra zo bezig is met de ontwikkelingen in de branche.

Sem Stange
Werkvoorbereider

      06 15315783

Tim van den Broek

Complexe vraagstukken aanvliegen met creativiteit geeft mij energie, en voor deze creativiteit is binnen Pro Infra alle ruimte. Deze vrijheid, het enthousiaste team en het bijdragen aan de ontwikkeling van het bedrijf maken dat ik me hier thuis voel. Ik zet mij graag in voor een fijne samenwerking binnen dit team en met onze opdrachtgevers en ben als projectleider de brug tussen de inhoud, de techniek en het proces.

Tim van den Broek
Projectleider

     06 25259805

Daniel Haasnoot

Bij Pro Infra werken we in een team van specialisten op diverse locaties. Omdat de opdrachtgevers variëren, leren we continue nieuwe processen en technieken eigen te maken.
Het meewerken aan diverse projecten van diverse opdrachtgevers maakt dat ik veel meer leer dan wanneer ik bij één opdrachtgever werk.
Ik vind leren belangrijk en ik vind het fijn dat Pro Infra mij stimuleert om mezelf te blijven ontwikkelen.


Purnama Adi Rosnandi

Ontwerper/tekenaar

070 3306634

Daniel Haasnoot

Bij Pro Infra staan wij voor het leefbaarder, veiliger en duurzamer maken van de openbare ruimte.
Wij passen dit toe op al onze projecten en dat zorgt ervoor dat mijn werk afwisselend en uitdagend is.
De informele sfeer en korten lijnen die Pro Infra heeft zorgen voor een fijne werkomgeving waardoor ik,
samen met mijn projectteam, een mooi ontwerp lever voor onze opdrachtgevers.


Daniël Haasnoot

Ontwerper/tekenaar

      070 3306634

Bij Pro Infra heerst een prettige sfeer, waardoor je je werk met kwaliteit en plezier levert. Kwaliteit, duurzaamheid en leefbaarheid is waar het hier om draait. Als civiel ontwerper zie ik bij Pro Infra veel mogelijkheden om door te groeien. Het is leuk om te werken op een plek waar je aan diverse projecten kan werken en je vaardigheden kan uitbreiden.

Yaser Nahhas
Ontwerper/tekenaar

070 3306634

Ik ben afgestudeerd in civiele techniek en momenteel werkzaam als ontwerper bij Pro Infra. Met een solide academische achtergrond richt ik me op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor technische uitdagingen. Mijn passie voor civiele techniek komt tot uiting in mijn dagelijkse werkzaamheden, waarbij ik mijn Autocad-vaardigheden aanscherp. Mijn focus ligt op het creëren van nauwkeurige en efficiënte ontwerpen, en ik blijf toegewijd aan een leven lang leren om mijn expertise te vergroten.

Dirk van der Want
Ontwerper/tekenaar

070 3306634

Daniel Haasnoot

Als parttime tekenaar en werkstudent bij Pro Infra, ben ik druk bezig om AUTOCAD-vaardigheden te ontwikkelen.
Ik vind dit echt heel leuk! Als lid van een projectteam leer ik ook omgaan met alle werkzaamheden en verantwoordelijkheden die bij een project horen.
En dat vind ik ook weer heel belangrijk. Van mijn collega’s leer ik veel. De sfeer is ongedwongen en het voelt alsof we één grote familie zijn.

Noer Ramdjanbeg
Ontwerper/tekenaar

070 3306634

Corne Pons

Als stagiair binnen Pro Infra is er ruimte voor persoonlijke groei. Van mijn collega’s leer ik veel over het vakgebied. Ik help mee om tekeningen te maken in AutoCAD. Er is een fijne werksfeer en we doen vaak gezamenlijke activiteiten. Alles wat ik bij Pro Infra leer kan ik ook weer toepassen in mijn opleiding Middenkaderfunctionaris Infra aan het Techniek College Rotterdam.

Corné Pons
Ontwerper/tekenaar

      070 3306634

Daniel Haasnoot

Als werkstudent bij Pro Infra ben ik vooral druk bezig met de sociale media en onze mooie website. Bij Pro Infra heerst een prettige en ontspannen werksfeer. Daarnaast zijn er ook doorgroeimogelijkheden en kan ik bij iedereen terecht met mijn vragen.

Bahaar Ramdjanbeg
Marketing

 070 3306634

Daniel Haasnoot

Ik ben een enthousiaste ontwerper/tekenaar bij Pro Infra. Als onderdeel van het dynamische team bij Pro Infra ben ik verheugd deel uit te maken van een werkomgeving waar positiviteit en teamenthousiasme centraal staan. Als leergierige professional streef ik ernaar mezelf voortdurend te verbeteren. Trots op projecten die mijn principes weerspiegelen, blijf ik actief bijdragen aan duurzaamheid en toekomstgerichtheid binnen de infrastructuurbranche.

Aiden Cheers
Ontwerper/tekenaar

070 3306634

Daniel Haasnoot

Pro Infra gelooft in de kracht van jonge, frisse, ambitieuze en gemotiveerde talenten. Dit geeft mij als jong opkomende professional de juiste motivatie en ambitie waardoor ik in deze organisatie een duurzame verandering en vernieuwing kan bewerkstelligen. Er hangt altijd een prettige werksfeer binnen Pro Infra, waardoor je je meteen thuis voelt.

Sherveen Dihalu
Werkvoorbereider

070 3306634

Het team binnen Pro Infra is open en welkom, waardoor je gemakkelijk op iemand afstapt. Hierdoor blijven de lijnen kort en draag je gezamenlijk de projecten. Het leveren van kwaliteit is waar Pro Infra voor staat en daar ben ik trots op. Pro Infra biedt een werkomgeving die niet alleen uitdagend is, maar ook de mogelijkheid biedt om je vaardigheden te ontwikkelen en daarmee de projecten naar een hoger niveau te brengen.

Rutger de Gans
Werkvoorbereider

070 3306634

Als Office manager bij Pro Infra werk ik vol enthousiasme aan de optimalisering van de administratieve processen en procedures.
Want een goed georganiseerde werkomgeving helpt een ieder om optimaal te presteren.
Ik vind met name de samenwerking en betrokkenheid van alle collega’s bij Pro Infra zo bijzonder, dit zorgt voor een hele positieve en fijne werkomgeving.

Kimberley Langeveld
Office manager

070 3306634

Ook zin om bij ons te werken?