Het team

Onze medewerkers

Shafa'at Ramdjanbeg

Iedereen, van stagiair tot directeur, heeft een aandeel in de ontwikkeling van Pro Infra. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te coachen en het beste uit het team te halen. Samen vieren we de successen en leren we van onze fouten. Al ruim tien jaar lang groeien we elke dag, als team én als organisatie, en daar ben ik enorm trots op!

Shafa’at Ramdjanbeg
Directeur

      06 42143714

Hendrik-jaap

Het doorgronden van complexe problemen maakt me blij. Het vooruit helpen van opdrachtgevers én collega’s is mijn tweede natuur. Bij Pro Infra is er veel aandacht voor het realiseren van een goede samenwerking en een prettige sfeer. Dat is zowel fijn als belangrijk om projectresultaten naar een hoger niveau te tillen.

Hendrik-Jaap in ’t Veld
Manager Bedrijfsvoering

      06 15315783

Roland

Mijn werk is divers, leuk en uitdagend. Het geeft mij een goed gevoel dat wij een hoge kwaliteit en een plezierige samenwerking met de opdrachtgever nastreven.

Roland Termeer
Werkvoorbereider

      06 15959566

Marloes Opperman

Waarden als kwaliteit, structuur en teamgeest zijn voor mij persoonlijk heel belangrijk. Binnen Pro Infra ondersteun ik mijn collega’s waar ik kan en zorg ik dat afspraken worden nagekomen. Ik draag met veel plezier bij aan de voortdurende verbetering van informatiestromen en processen, om onze ambitie om constante kwaliteit te leveren waar te kunnen maken.

Marloes Opperman
Manager Personeel & Organisatie

      06 29562501

Ik vind het fijn om te zien hoe Pro Infra zich blijft ontwikkelen. Hoe collega’s zich ontwikkelen, hoe gekwalificeerd personeel wordt aangetrokken, hoe de interne procedures naar een hoger plan worden getild en hoe we meebewegen met de ontwikkelingen in de markt. De werksfeer is open en ontspannen en we doen naast het werk ook leuke activiteiten met elkaar.

Willem den Hartog
Ontwerper/tekenaar

      06 38395989

Tim van den Broek

Complexe vraagstukken aanvliegen met creativiteit geeft mij energie, en voor deze creativiteit is binnen Pro Infra alle ruimte. Deze vrijheid, het enthousiaste team en het bijdragen aan de ontwikkeling van het bedrijf maken dat ik me hier thuis voel. Ik zet mij graag in voor een fijne samenwerking binnen dit team en met onze opdrachtgevers en ben als projectleider de brug tussen de inhoud, de techniek en het proces.

Tim van den Broek
Projectleider

     06 25259805

Danny van Jole

Bij Pro Infra krijg ik de ruimte om mee te werken aan projecten die ertoe doen. Ik vind het belangrijk dat het werk meerwaarde heeft voor mij en anderen. De energie die ik in projecten en samenwerken steek, moet ervoor zorgen dat onze leefomgeving beter wordt. Met mijn achtergrond en ambitie op het gebied van watermanagement verwacht ik bij projecten van toegevoegde waarde te zijn met betrekking tot mobiliteit, groen en water.

Danny van Jole
Ontwerper/tekenaar

     070 3306634

Binnen het team heerst een echt wij-gevoel, waardoor ik trots ben op elk project dat succesvol wordt afgerond. Een eerlijke samenwerking met de opdrachtgever vind ik heel belangrijk en dat streven we na bij Pro Infra. Het vinden van de beste aanpak voor het project staat altijd centraal.

Berend Lemkes
Projectleider

      06 21344427

Marije

Bij Pro Infra heerst een fijne sfeer op de werkvloer en mijn werk is uitdagend en afwisselend. Daarom ga ik elke dag met plezier naar werk. Er is veel kennis binnen het bedrijf waardoor ik elke dag nieuwe dingen leer en mezelf steeds verder kan ontwikkelen. Ik vind het leuk om bij projecten te kijken naar de complexiteit en ervoor te zorgen (samen met het team) dat een project goed uitgevoerd kan worden.

Marije Efdée
Werkvoorbereider/BLVC Schrijver

      06 18415571

Sem Stange

Momenteel ben ik mijn studie Civiele Techniek aan de Haagse Hogeschool aan het afronden. Binnen Pro Infra hangt een fijne sfeer, wat er voor zorgt dat je je snel onderdeel van het team voelt. Tijdens mijn afstudeerstage ga ik onderzoek doen naar de toepassing van Levvr op projecten. Hierbij kijk ik hoe Pro Infra hun kwaliteitsmanagementsysteem kan verbeteren. Ik vind het erg leuk dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen in de ontwikkeling van Pro Infra.

Sem Stange
Hbo afstudeerder

      070 3306634

Ashish Jagesar

Ik houd mij bezig met het ontwerpen van infrastructurele projecten. Ik vind het leuk dat ik kennis vanuit mijn studie Civiele Techniek nu praktisch kan toepassen en daarmee situaties vanuit een ander perspectief kan bekijken. Pro Infra is een groeiend bedrijf en een goede start voor studenten die naast hun studie ook werkervaring willen opdoen binnen hun vakgebied!

Ashish Jagesar
Ontwerper/tekenaar

      070 3306634

Corne Pons

Als stagiair binnen Pro Infra is er ruimte voor persoonlijke groei. Van mijn collega’s leer ik veel over het vakgebied. Ik help mee om tekeningen te maken in AutoCAD. Er is een fijne werksfeer en we doen vaak gezamenlijke activiteiten. Alles wat ik bij Pro Infra leer kan ik ook weer toepassen in mijn opleiding Middenkaderfunctionaris Infra aan het Techniek College Rotterdam.

Corné Pons
Stagiair ontwerper/tekenaar

      070 3306634

Ook zin om bij ons te werken?