Het team

Onze medewerkers

Bijdragen aan de groei en ontwikkeling van Pro Infra geeft mij energie.
Het geeft voldoening om mensen een kans te geven hun talent(en) te ontdekken en te benutten. Daardoor zie je mensen, en de organisatie, groeien.
Plezier hebben in wat je doet is belangrijk. De juiste balans zien te vinden tussen inhoud en relatie. Daarmee boek je succes.

Peter Boerefijn
Directeur

      06 57561390

Iedereen, van stagiair tot directeur, heeft een aandeel in de ontwikkeling van Pro Infra. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te coachen en het beste uit het team te halen. Samen vieren we de successen en leren we van onze fouten. Al ruim tien jaar lang groeien we elke dag, als team én als organisatie, en daar ben ik enorm trots op!

Shafa’at Ramdjanbeg
Directeur

      06 42143714

Werken bij Pro Infra geeft mij veel energie en ik ben elke keer weer trots als wij binnen de gestelde kaders een project succesvol afronden. Mijn werk is afwisselend en dat vind ik heerlijk. De werksfeer binnen Pro Infra is ontspannen en ik kijk altijd enthousiast uit naar onze gezamenlijke lunch op vrijdag.

Isabel Norbart
Projectleider

      06 25259805

Het doorgronden van complexe problemen maakt me blij. Het vooruit helpen van opdrachtgevers én collega’s is mijn tweede natuur. Bij Pro Infra is er veel aandacht voor het realiseren van een goede samenwerking en een prettige sfeer. Dat is zowel fijn als belangrijk om projectresultaten naar een hoger niveau te tillen.

Hendrik-Jaap in ’t Veld
Projectleider/BLVC-specialist

      06 15315783

Mijn werk is divers, leuk en uitdagend. Het geeft mij een goed gevoel dat wij een hoge kwaliteit en een plezierige samenwerking met de opdrachtgever nastreven.

Roland Termeer
Werkvoorbereider

      06 17980898

Door mijn ervaring aan de kant van zowel opdrachtnemer als opdrachtgever kan ik snel het speelveld overzien en me goed verplaatsen in de belangen van de betrokken partijen. Ik word gelukkig van een vlot en beheerst proces, waarin prettig wordt samengewerkt. Door goed samen te werken kun je elke keer weer nieuwe en betere wegen vinden om een klus te klaren.

Maurits Leentvaar
Projectleider

      06 18415571

Waarden als kwaliteit, structuur en teamgeest zijn voor mij persoonlijk heel belangrijk. Binnen Pro Infra ondersteun ik mijn collega’s waar ik kan en zorg ik dat afspraken worden nagekomen. Ik draag met veel plezier bij aan de voortdurende verbetering van informatiestromen en processen, om onze ambitie om constante kwaliteit te leveren waar te kunnen maken.

Marloes Opperman
Officemanager

      06 29562501

Ik vind het fijn om te zien hoe Pro Infra zich blijft ontwikkelen. Hoe collega’s zich ontwikkelen, hoe gekwalificeerd personeel wordt aangetrokken, hoe de interne procedures naar een hoger plan worden getild en hoe we meebewegen met de ontwikkelingen in de markt. De werksfeer is open en ontspannen en we doen naast het werk ook leuke activiteiten met elkaar.

Willem den Hartog
Ontwerper/tekenaar

      06 38395989

Maarten

Het werk binnen Pro Infra is afwisselend en divers. Door de korte lijnen ben je niet alleen bezig met de voortgang van de projecten, maar wordt je ook betrokken bij de interne processen. Dit alles doen we met een enthousiast en betrokken team. Daarnaast vind ik het erg leuk dat de projecten tot de verbeelding spreken. Projecten voorbereiden die midden in de maatschappij liggen maken mij dan ook erg enthousiast.

Maarten Nijenhuis
Werkvoorbereider

      06 15575643

Marjolein

Een ingenieursbureau met een jong en enthousiast team maakt voor mij Pro Infra aantrekkelijk. Er is veel ruimte om verschillende werkzaamheden uit te voeren, met elkaar samen te werken en van elkaar te leren. Pro Infra is een vlot en snel schakelend bedrijf die klaar staat voor uw vragen.

Marjolein Bender
Tekenaar/werkvoorbereider

      06 15230118

Berend

Binnen het team heerst een echt wij-gevoel, waardoor ik trots ben op elk project dat succesvol wordt afgerond. Een eerlijke samenwerking met de opdrachtgever vind ik heel belangrijk en dat streven we na bij Pro Infra. Het vinden van de beste aanpak voor het project staat altijd centraal.

Berend Lemkes
Werkvoorbereider

      06 21344427

Marije

Marije Efdée
Afstudeerder

      070 3306634

Daniel

Daniel van Rijsbergen
Ontwerper/tekenaar

    070 3306634

Ook zin om bij ons te werken?