Vacature BLVC-medewerker

Als jij van een complexe puzzel houdt waarin alle projectaspecten, wensen en eisen van stakeholders worden afgestemd en verwerkt tot een realistisch BLVC-plan, dan daag ik je uit om te solliciteren!.

Functie

In de drukke en complexe binnenstedelijke infrastructuur is het noodzakelijk om vanaf de initiatiefase na te denken over een goed integraal realisatieplan waarin alle stakeholders worden gehoord en er een gedragen realisatieplan ontstaat. Als BLVC-medewerker sta je o.a. hiervoor aan de lat, vanaf het eerste moment geef je invulling aan de Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie van de projecten.

Door het sterk gestegen aantal projecten en onze groei ambities zijn we nu op zoek naar een BLVC-medewerker die uitdagingen niet uit de weg gaat en het leuk vindt om samen met een team van gedreven professionals goed resultaat te boeken.

Profiel

Je bent communicatief vaardig, proactief en je beschikt over een creatief denkvermogen. Daarnaast ben je eerlijk, betrouwbaar en je kan goed samen werken. Daarnaast heb je de volgende bagage:

  • Minimaal een HBO diploma;
  • Ervaring met BLVC-plannen schrijven
  • Ruime kennis van CROW-richtlijnen;
  • Goede communicatievaardigheden zowel digitaal als mondeling;
  • Sterke inlevingsvermogen voor de omgeving;
  • Ervaring met projecten in een sterk stedelijke omgeving;
  • Kennis van uitvoering in de Infra-sector;

Bekijk hier de volledige vacature.

Aanbod

Wij bieden je een baan aan op ons kantoor in Nootdorp. Wij hechten waarde aan een ontspannen werksfeer. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat je in ons team past. Wij bieden je een goed salaris en vullen deze maandelijkse beloning aan met leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onze pensioenregeling en flexibele werktijden. We investeren in jouw welzijn door fruit op het werk aan te bieden en een gezonde leefstijl te stimuleren. Je komt terecht in een jong team waar een grote saamhorigheid heerst en deze wordt versterkt door gezamenlijke activiteiten, zoals samen lunchen, het ondernemen van activiteiten en natuurlijk onze vrijdagmiddagborrels!

Organisatie

Pro Infra is een civieltechnisch advies- en ingenieursbureau met de positieve focus op het leefbaarder, veiliger en duurzamer maken van de openbare ruimte, het verbeteren van de stedelijke en regionale infrastructuur en het bouw- en woonrijp maken van ontwikkelgebieden. Al meer dan 15 jaar zijn we gedreven aan het werk om de kwaliteit van onze openbare ruimte te verbeteren. We werken in opdracht van gemeenten, provincies, aannemers en projectontwikkelaars.

 

Details over de functie:

Nootdorp
BLVC-medewerker

Vragen? Neem contact op:

Celine Nauman

Manager Personeel & Organisatie

070 3306634
06 39667724
cnauman@proinfra.nl

Kwaliteit. Daar zijn we bij Pro Infra heel expliciet in.

Share This